Добре дошли в официалният сайт на община Бобошево
Община Бобошево

ПОКАНА

10 Декември 2020г.
10.11.2020 г.

 

Покана за участие в обществено обсъждане на План- сметка за необходимите разходи за битови отпадъци през 2021 година на територията на Община Бобошево, Наредба за определяне размера и администриране на местните данъци на територията на община Бобошево и Наредба за определяне размера и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община Бобошево  

   

                    

           През месец декември 2020 г. предстои приемането на План- сметка за необходимите разходи за битови отпадъци през 2021 г., на територията на  община Бобошево, Наредба за определяне размера и администриране на местните данъци на територията на община Бобошево и Наредба за определяне размера и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община Бобошево  .

          Това става след обществено обсъждане с местната общност, за да може да се вземат предвид мненията и предложенията на гражданите и бизнеса.  

          Каним Ви да участвате в общественото обсъждане на План- сметката за необходимите разходи за битови отпадъци  през 2021 г.,  на територията на община Бобошево, Наредба за определяне размера и администриране на местните данъци на територията на община Бобошево и Наредба за определяне размера и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община Бобошево през 2021 година .                       

        Общественото обсъждане ще се проведе на 18.12.2020 г. от 10,00 часа в малката зала на НЧ“Лоза - 1870“ град Бобошево , при спазване на всички противоепидемични мерки.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.