Добре дошли в официалният сайт на община Бобошево
Община Бобошево

МОТОКРОС 2023

14 Ноември 2023г.
МОТОКРОС 2023

"Grand Prix Бобошево": Вълнуващият 67-ти традиционен Мотокрос този уикенд

На 19-ти ноември, в неделя, пистата в Бобошево ще зарежда с адреналин, защото се провежда 67-ият традиционен мотокрос "Grand Prix Бобошево". Събитието, което се радва на голям интерес от страна на любителите на моторния спорт, обещава да предложи невероятно вълнуващо преживяване както за участниците, така и за зрителите.

Пистата в Бобошево винаги е била изпитано поле за майсторство и смелост. Мотористите от цялата страна ще се съберат, за да измерят сили и умения в този интригуващ мотокрос.

Организаторите обещават висококачествена подготовка на трасето, което ще предизвика дори най-опитните състезатели.

Зрителите могат да се насладят на невероятни представления и впечатляващи скокове, докато моторите се състезават през заблудителни завои и труднопреодолими препятствия. Създавайки перфектна комбинация от бързина и умения, участниците ще направят всичко възможно да осигурят спектакъл за публиката.

Не пропускайте тази неделя мотокрос, който не само ще преоткрие вълнението от моторните състезания, но и ще създаде възможност за събиране и обмен на страстта към мотоспорта. Очакваме ви в Бобошево за едно незабравимо събитие под открито небе и на бърза писта!

 

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.